Autóápolási cikkek importja - Forgalmazott termékek

« vissza az előző oldalra

A Holt Lloyd Ltd. által gyártott autókozmetikumok évek óta meghatározó szereplői a világ autóápolási piacának. Maga az angliai gyár 65 éves múltra tekint vissza. Az azóta eltelt idő alatt a világ egyik vezető autóápolási vegyszereket gyártó vállalatcsoportjává nőtte ki magát. Jelenleg a gyártó cég a Honeywell-csoporthoz tartozik, ami biztosítja számára a folyamatos innováció lehetőségét, így rendre újabb és újabb fejlesztésekkel lepik meg az autós felhasználókat, sokszor versenytársaikat évekkel előzve meg.

Magyarországon a következő márkákat forgalmazzuk: HOLTS, SIMONIZ, REDEX, FLEXY. Ezen márkák az üzemanyag adalékoktól kezdve a klasszikus autóápolási termékeken keresztül a különféle javító- és barkács festékekig, szivacsokig, kendőkig minden szükséges terméket felölelnek, amire egy autósnak szüksége lehet autója ápolásához.

SIMONIZ márkanév alatt elsősorban a klasszikus autóápolási vegyszereket forgalmazzuk (samponok, viaszok, fényezők, színfelújítók, műszerfal tisztító, kárpittisztítók, stb.), míg a HOLTS márka megmaradt az egyéb, elsősorban karbantartási jellegű termékeknek (hidegindító, jégoldó, zárjégoldó, hűtőtömítő/tisztító, kipufogó javító), illetve a különféle festékeknek (autójavító festék stiftek, általános barkács festékek).

A REDEX név az adalékoké (dízel- ill. benzinadalékok, olajadalékok), FLEXY név alatt pedig az autómosás egyéb kellékeit áruljuk (szivacsok, kefék, szarvasbőrök).

X-REM H-1151 Budapest, Székely Elek út 11.
Tel.: +36-1-306-9000 | Fax: +36-1-306-5556
E-mail:
Cégünkről::Elérhetőségek::Tevekenységi körök
Viszonteladókat keresünk::Fórum::Újdonságok