Szélvédő javítás - Oktatási szisztéma

« vissza az előző oldalra

Elvünk az, hogy a technológiáinkat elsajátítani kívánó partnereink nyugodt, kényelmes körülmények között tanulják meg az alapvető technikát, fogásokat, valamint olyan alapokat kapjanak, hogy a mindennapi gyakorlatban felmerülő további problémákat is sikeresen tudják megoldani. A tanfolyamokat az alapkészlet ára tartalmazza, hiszen érdekünk, hogy az általunk forgalmazott technológia neve a professzionális minőségi munkával legyen azonos, amit ezen képzéssel is elő kívánunk segíteni.

A képzés egy rövid elméleti ismertetővel kezdődik, ahol alapfokon elmagyarázzuk a kőfelverődés okozta szélvédő sérülések optikai alapjait, lehetséges javításának technikáit, valamint a vonatkozó jogi szabályozásokat.
Ezt követi a gyakorlati oktatatás, ahol az oktató először különféle típusú sérüléseket hoz létre a szélvédőn, majd egyenként bemutatja azok lehetséges javítási megoldásait, majd a hallgatókkal egyenként begyakoroltatja az adott sérüléstípusok javítását. Addig természetesen nem lépnek tovább, amíg egy szintet tökéletesen nem teljesít a hallgató. Ezután következik az alap sérüléstípusok kombinációnak javítása. A képzés végén az oktató bemutatja a gyakorlatban esetlegesen felmerülő problémák megoldását, gyakorlati trükköket mutat.

A képzés után a hallgatók adatait felvesszük, hogy a Közlekedési Főfelügyeletnél eljárhassunk az alkalmazási engedélyek kiadása végett, amelyek eljárási költségei és illetékei is cégünket terhelik.

X-REM H-1151 Budapest, Székely Elek út 11.
Tel.: +36-1-306-9000 | Fax: +36-1-306-5556
E-mail:
Cégünkről::Elérhetőségek::Tevekenységi körök
Viszonteladókat keresünk::Fórum::Újdonságok