Autóápolási cikkek - tájékoztató

Az általunk importált HOLTS, SIMONIZ, REDEX márkájú autóápolási cikkek budapesti és vidéki viszontértékesítésére keresünk partnereket, akiknek feladata a kiskereskedelmi szektor módszeres feltérképezése és áruval történő ellátása. Elsősorban autósboltok, benzinkutak, autókereskedések, szervizek, üveg- és gumijavító műhelyek felkeresése a cél.

Szélvédő javítás - tájékoztató

Az általunk importált ESPRIT és BTB márkájú szélvédőjavító és -kiszedő rendszerek budapesti és vidéki viszontértékesítéséhez keresünk partnereket, akiknek feladata a kiskereskedelmi szektor módszeres feltérképezése és áruval történő ellátása. Elsősorban autókereskedések, szervizek, üveg- és gumijavító műhelyek, egyéni vállalkozók felkeresése a cél. A technológia alkalmazásának tényleges betanítása ill. a szükséges hatósági működési engedélyek megszerzése már cégünk feladata, viszonteladónk elsődleges feladata a lehetséges partnerek felkutatása és a termék értékesítése.

Kompresszortechnika - tájékoztató

Az általunk képviselt Gardner& Denver Belliss & Morcom olajmentes, nagynyomású kompresszorok értékesítéséhez keresünk PET-gyártásban és csomagolástechnikában jártas tervező ill. kivitelező vállalatokat.

X-REM H-1151 Budapest, Székely Elek út 11.
Tel.: +36-1-306-9000 | Fax: +36-1-306-5556
E-mail:
Cégünkről::Elérhetőségek::Tevekenységi körök
Viszonteladókat keresünk::Fórum::Újdonságok