Görgess le
SIDEL Water_CSD_PET@2x kép

Élelmiszeripari gyártósorok

SIDEL blower kép

A SIDEL neve egyet jelent a professzionális élelmiszeripari csomagolással.

 

Üdvözöljük a SIDEL világában, ahol az élelmiszeripari csomagolás terén több mint négy évtizedes tapasztalattal és innovációval rendelkezünk. Célunk, hogy forradalmasítsuk az élelmiszeripari csomagolási megoldásokat, és kiváló minőségű, hatékony gépeinkkel segítsük partnereinket a termékeik hatékonyabb és fenntarthatóbb csomagolásában.

A vállalat SIDEL név alatt 1975 óta működik, és azóta a csomagolástechnológia meghatározó szereplőjévé vált. Termékeink kiváló minőségükről és megbízhatóságukról híresek, és az élelmiszeripar számos területén használatosak, beleértve az üdítőitalokat, az ásványvizeket, az alkoholos italokat, a tejtermékeket, az olajos magvakat és még sok mást.

 

Az SIDEL csomagológépei korszerű technológiát alkalmaznak, hogy a gyártók számára optimalizált, gyors és költséghatékony csomagolási megoldásokat kínáljanak. Rugalmas kialakításuknak köszönhetően alkalmazkodnak az egyedi igényekhez, és lehetővé teszik a gyors termékváltást, növelve ezzel a termelékenységet és csökkentve az üzemeltetési költségeket.

Az SIDEL nemcsak a jelenre, hanem a jövőre is fókuszál. Fenntarthatósági elkötelezettségünk részeként folyamatosan fejlesztjük gépeinket és technológiáinkat, hogy segítsük ügyfeleinket a környezetbarát csomagolási megoldások kialakításában.

Látogasson el hivatalos weboldalunkra a sidel.com címen, ahol részletesen megismerheti termékeinket, szolgáltatásainkat és innovációinkat. Az SIDEL csapatával való együttműködés a csomagolástechnológia legjobbjait jelenti, és biztos lehet benne, hogy velünk a csomagolás terén új magasságokba emelheti vállalkozását.

Köszönjük, hogy érdeklődik az SIDEL iránt!

PET