Görgess le
Header1 kép

Javító festékstiftek

ec1f56a89f419201577666085d44e484@2x kép

A COLOR MIX termékcsalád ideális ötvözete a házilag is könnyen alkalmazható, ugyanakkor professzionális anyagot tartalmazó javítófestékeknek. A prémium minőségű, akrilbázisú festék gyönyörű tartós felületet alakít ki. Ugyanakkor a gyári kétkomponensű festékekkel ellentétben nem kell a különböző összetevők megfelelő mennyiségű bekeverésével bajlódni, a termék zárókupakjában lévő ecsettel azonnal felvihető a sérült felületre.

Használat után - a flakon különleges tömítési rendszerének köszönhetően - a festék még évek múlva is felhasználható marad. Külön érdekessége a terméknek, hogy a flakonban lévő festék és a zárókupak színezéséhez használt festék megegyezik, így a színárnyalat kívülről is pontosan azonosítható, összehasonlítható a festendő felülettel. A körömlakkokéhoz hasonló ecsettel láttuk el, így vékony, finom javítások is könnyedén elvégezhetők.

Leírás

A PROBLÉMA:

Sokszor előfordul, hogy autónk fényezésén apróbb sérülések, karcolások keletkeznek, amelyeket felverődő kavicsok, rozsda, stb. okoznak, ám ha ezeket szeretnénk megjavíttatni, akkor a professzionális fényező műhelyek általában csak egy teljes karosszéria elem fényezését vállalják, vagy  a festéküzletek csak nagyobb kiszerelésben árulnak igen drága festékeket.

A MEGOLDÁS:

  • Kicsi, néhány milliméteres sérült felületeken nem szükségszerű, hogy teljesen pontos színegyezésű festéket használjuk, így a piacon jelenlévő színek kb. 95%-át le tudjuk fedni  40 alapárnyalattal.

  • Miért ne oldanánk ezt meg egy könnyen használható barkácsfestékkel 5 perc alatt?

  • A COLOR MIX javítófesték sorozat az igazi megoldás!!!

Színválaszték

A COLOR MIX sorozat 40 különféle színt tartalmaz. Ebből 36 szín (C05-C40) fedi le a jelenleg piacon lévő autószínek kb. 95%-át. Ezeken kívül 3 alapozó festék (C01-C03: vöröses barna, szürke és fehér) szolgál a mélyebb sérülések javítását megelőző alapozásra. Egyes színek, jellemzően a különféle metál árnyalatok esetén szükség van egy színtelen fedőlakkra  rétegre is (C04).