Görgess le
HOLTS header kép

Autóápolási termékek

HOLTS főkép kép

Holt Lloyd Ltd. által gyártott autókozmetikumok évek óta meghatározó szereplői a világ autóápolási piacának. Maga az angliai gyár 85 éves múltra tekint vissza. Az azóta eltelt idő alatt a világ egyik vezető autóápolási vegyszereket gyártó vállalatcsoportjává nőtte ki magát. Jelenleg a gyártó cég a Honeywell-csoporthoz tartozik, ami biztosítja számára a folyamatos innováció lehetőségét, így rendre újabb és újabb fejlesztésekkel lepik meg az autós felhasználókat, sokszor versenytársaikat évekkel előzve meg.                   

 

Magyarországon a következő márkákat forgalmazzuk: HOLTS, SIMONIZ, REDEX, FLEXY. Ezen márkák az üzemanyag adalékoktól kezdve a klasszikus autóápolási termékeken keresztül a különféle javító- és barkács festékekig, szivacsokig, kendőkig minden szükséges terméket felölelnek, amire egy autósnak szüksége lehet autója ápolásához.

SIMONIZ márkanév alatt elsősorban a klasszikus autóápolási vegyszereket forgalmazzuk (samponok, viaszok, fényezők, színfelújítók, műszerfal tisztító, kárpittisztítók, stb.), míg a HOLTS márka megmaradt az egyéb, elsősorban karbantartási jellegű termékeknek (hidegindító, jégoldó, zárjégoldó, hűtőtömítő/tisztító, kipufogó javító), illetve a különféle festékeknek (autójavító festék stiftek, általános barkács festékek).

A REDEX név az adalékoké (dízel- ill. benzinadalékok, olajadalékok), FLEXY név alatt pedig az autómosás egyéb kellékeit áruljuk (szivacsok, kefék, szarvasbőrök).

Webshop

Amennyiben bővebb információt szeretne kapni a termékeinkről, vagy vásárolni szeretne, keresse fel webshopunkat az autokellekbolt.hu címen!

Defekttömítő

Tyreweld 1

A HOLTS Tyreweld nemcsak felfújja, hanem azonnal el is tömíti a leeresztett defektes abroncsot. Háromféle méretben kapható, a motorkerékpároktól egészen a nagy terepjárókig, lakóautókig minden méretben alkalmazható ez a  kiváló minőségű ideiglenes gyorsjavító aerosol. Kb. 50-70 km-t lehet megtenni csökkentett sebességgel, amíg eléri a gumijavító műhelyt.

Amennyiben bővebb információt szeretne kapni a termékeinkről, vagy vásárolni szeretne, keresse fel webshopunkat az autokellekbolt.hu címen!

Tyreweld

 

Professzionális tisztító termékek

A HOLTS Professional termékcsalád az iparban használatos tisztító és kenőanyagok széles választékát kínálja. A speciális szórófejnek köszönhetően a flakon minden pozícióban használható.

HOLTS Professional Range